SEKSUEL ORIENTERING – LGBT

Homo, Bi, Trans, A, I…?! Rådgivning og hjælp

Rådgivning, vejledning og terapi til LGBT personer, familiemedlemmer og pårørende

Følelsen af at være anderledes end de andre… Kender du den? Du har måske eller helt sikkert følelser for en af dit eget køn? Måske føler du at din krop ikke passer til den du føler dig som? Eller måske føler du dig godt tilpas i det modsatte køns tøj?

Forståelse, genkendlighed og viden

Jeg har selv gået vejen som homoseksuel og arbejdet indenfor LGBT rådgivning, og talt med både bøsser, lesbiske, biseksuelle, transpersoner, interseksuelle, aseksuelle og queer personer. Selvom jeg er ikke er trans, har jeg modtaget undervisning om det, og de følelser der er på spil. Undervisningen er fra transpersoner tilknyttet LGBT Danmark.

Det er ikke altid nemt at acceptere ens følelser og forholde sig til omverden, og de reaktioner der kommer. Min erfaring siger mig at vi her i Danmark, faktisk accepter det meget godt, men der er forskel på hvor du bor i landet, og på hvilke udfordringer du står overfor.
Nogle ved fra de er helt små (2-5 års alderen) at de er anderledes end de andre, andre finder først ud af det når de er 80-90 år, ja faktisk kan vores orientering skifte frem og tilbage hele livet igennem.
Internettet giver mange muligheder, og der er online dating på internettet og et aktivt LGBT miljø i de største danske byer. Der er også foreninger og rådgivninger til LGBT mennesker.
Livet som LGBT er i den sidste ende et spørgsmål om hvordan, du gerne vil have dit liv skal se ud, for mulighederne er der.

Mit bidrag og hjælp

Jeg kan hjælpe dig der er i tvivl om din seksuelle orientering. Jeg kan også hjælpe dig der er pårørende til en der er (eller måske er) det. Sammen kigger vi på mulighederne og skaber et overblik. Når du får den rette rådgivning kommer du i gang med at leve det liv, du altid gerne har villet leve. Du skal dog huske på at være LGBT er IKKE en sygdom, og min praksis går IKKE ud på at fjerne eller på nogen som helst måde at ”kurere” den du er. Du er lige den du skal være, og intet mindre kan gøre det. Der er mange følelser på spil, og jeg er opmærksom og bevidst om det. Min hjælp gælder f.eks.: Spring ud problematik, At finde den rigtige partner, At accepter den du er, Hjælpe dig videre til et godt liv. Book en tid i dag. Livet lader sig ikke vente… Det skal leves nu!