PSYKOTERAPI

Sammen overkommer vi dine udfordringer!

Hvad kan psykoterapi gøre for mig?

I terapien skaber vi et trygt og sikkert rum, hvor vi sammen hjælper dig ud af livets vanskelige perioder, så du kan komme videre med dit liv. Det kan være alt mellem himmel og jord, det er sårbart, det der gør ondt, det der aldrig har fået opmærksomhed/tryghed/omsorg/kærlighed o.s.v. Du vil opleve et ikke dømmende rum, lige gyldigt hvad du deler, om det er verbalt eller nonverbalt. Jeg lægger stor vægt på tavshedspligten, og tager det meget seriøst, så du kan føle dig tryg til at dele.
Terapien kan også handle om personlig udvikling, hvor du f.eks. søger flere eller nye resurser.
Jeg benytter mig af mange forskellige værktøjer og en lang livserfaring. Terapi er for alle, så lad ikke udfordringerne holde dig tilbage. Begynd terapien i dag, ved at booke en tid.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder både med krop og sjæl/sind. Så det er ikke kun dine tanker der tæller, det er også din krops nonverbale fortællinger og følelser der skal med. Din krop mærker, føler og oplever mere end dine tanker. Kroppen er ærlig, men kan også være såret og lukker ned for at beskytte dig. Jeg ser det som min vigtigste opgave at være særligt nænsom i det, så din krop og sjæl tør dele det der rører sig.
Jeg er uddannedet ID Psykoterapeut®, som tager udgangspunkt i den integrale livsfilosofi (den totale levemasse, krop, sind, sjæl og ånd) som har udviklet sig hen over flere årtier. Det kombineret med mange gode værktøjer, en ID Lifecoach uddannelse, en Stress coach uddannelse og min egen livserfaring giver de bedste udviklingsmuligheder for dig og forløbet.

Jeg arbejder med mange temaer. Klik i hovedmenuen.

Hvad er ”psykoterapi”, og hvad betyder det?

Ordet ”psykoterapi” er en sammensætning af to oldgræske ord, og betyder åndedræt, ånd, sjæl (psyko) og helbrede, behandling (terapi). En psykoterapeuts behandlermetode kaldes psykoterapi.

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel, så alle kan i princippet kalde sig for en psykoterapeut. Din sikkerhed for om en psykoterapeut har det der skal til, er om han har en 4-årig grundig uddannelse bag sig der er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Derfor valgte jeg ID Academys, anerkendte 4 årige ID Psykoterapeut® uddannelse. ID Psykoterapeut® er en beskyttet titel. Jeg holder hele tiden mine terapeutiske kompetencer vedlige, ved løbende at være i supervision, tager kurser og holder mig op til dato indenfor feltet.

Hvad er forskellen på en psykoterapeut og en coach?

Svaret finder du en denne lille video.