COACHING

Sammen finder vi vejen til dit mål!

Hvad kan coaching gøre for mig?

Jeg kan hjælpe dig til at komme forbi dine begrænsninger, sætte processen i gang til at opnå dine drømme og mål, og vigtigste af alt: Holde dig på rette kurs under hele processen, så du når målet. Til det bruger jeg ikke kun praktiske coaching teknikker, men også psykoterapeutiske metoder, så intet står i vejen for at nå frem. Jeg ved DU kan gøre DET!
Coaching er ikke kun for top folk indenfor erhvervslivet, det er for alle og kan gavne alle som f.eks. Hr. og Fru. Danmark. Stop ikke dig selv fra at udvikle dig, men start i coaching, og gør noget ved dine drømme i dag.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder både med krop og sjæl/sind. Så det er ikke kun dine tanker der tæller, det er også din krops nonverbale fortællinger og følelser der skal med. Det nytter ikke at tankerne er kommet i mål, hvis kroppen og følelserne ikke nåede at komme med (føler jeg mig tilpas og tilfreds med mig selv her i målet?).
Jeg er uddannet ID Lifecoach, som tager udgangspunkt i den integrale livsfilosofi (den totale levemasse, krop, sind, sjæl og ånd) som har udviklet sig hen over flere årtier. Det kombineret med mange gode værktøjer, en Stress coach uddannelse, en ID Psykoterapeut uddannelse og min egen livserfaring, giver de bedste udviklingsmuligheder for dig og forløbet.

Jeg arbejder med mange temaer. Klik i hovedmenuen.

Hvad er en ”coach”, og hvad betyder det?

Ordet ”Coach” kommer fra engelsk og betyder træner. En som hjælper og vejleder andre til at opnå sit fulde potentiale, indenfor det område han eller hun beskæftiger sig med.

Coach er ikke en beskyttet titel, så alle kan i princippet kalde sig for en coach. Din sikkerhed for om en coach har det der skal til, er om han har en længere grundig uddannelse bag sig. Derfor valgte jeg ID Academys, anerkendte 2 årige Lifecoach uddannelse, og er fuldt ud certificeret ID Lifecoach, der også er en beskyttet titel. Mit Lifecoach certifikat kan du ser her, og mit Stresscoach her.  Jeg holder hele tiden mine coaching kompetencer vedlige, ved løbende at være i supervision, tager kurser og holder mig op til dato indenfor feltet.

Hvad er forskellen på en coach og en psykoterapeut?

Svaret finder du i denne lille video.