BEHANDLING AF DEPRESSION

Sammen finde vi lyset igen

Har du mod på behandling? Ja så er du allerede godt på vej!

Føler du dig trist til mode? Ofte ked af det? Måske er du følelseslammet? Er du næsten hele tiden træt, og har meget svært ved at tage dig sammen til dagens gøremål? Måske ser alt bare sort ud, og det vil ingen ende tage? Manglende lyst til livet? Så har du måske en depression.
Jeg har selv været igennem en depression som løb over nogle år. Der er forskellige niveauer af depression, så nogle er hårdere ramt end andre. Den gode nyhed er at du godt kan komme ud af den, og få et godt liv igen.

Behandling af depression tager ofte lang tid, alt efter hvor hårdt du er ramt, og om det nu er en tilbagevendende depression.

Jeg har erfaring med let til middel ramte depressioner. Jeg skylder dig at være ærlig i forhold til at jeg ingen erfaring har med svært ramte, hvor antidepressiv medicin er en del af behandlingen. Ring til mig, så vi kan finde ud af, om jeg faktisk kan hjælpe dig. Om ikke andet kan jeg henvise til en anden dygtig terapeut.